| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jola Początkujący
|
Wysłany: 10 Mar 2009 16:14 Temat postu: Wysypałam się w sklepie |
|
|
Hejka.
Miesiąc temu gdy wracałam z kumpelkami ze szkoły wdepnęłyśmy do supermarketu. Tak się zagadałyśmy, że nie zauważyłam, iż podłoga jest mokra. Wysypałam się i w efekcie złamałam rękę. Czy należy mi się jakieś odszkodwanie od sklepu? _________________ Jola  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrzej Administrator
|
Wysłany: 10 Mar 2009 16:27 Temat postu: |
|
|
Dzień dobry.
Z tego co piszesz, moim zdaniem odszkodowanie należy Ci się. Jednak by być tego pewnym w 100% specjaliści z naszej firmy musieliby dokładniej zapoznać się z okolicznościami tego wypadku. Przekaż więc dane teleadresowe rodzicom (znajdują się one po lewej stronie ekranu), by mogli się z naszą firmą skontaktować. _________________ Andrzej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika Początkujący
|
Wysłany: 10 Mar 2009 19:08 Temat postu: poślizg w sklepie |
|
|
witam.
trudna sprawa, musiałaś chyba biec, że na mokrej powierzchni tak się wywróciłaś, że od razy złamanie...
Panie Andrzeju !!!
Czemu Pan od razu odsyła do specjalistów, może najpierw trochę porozmawiać.
Ja jestem osobom kontaktową i lubię pogawędzić. _________________ pozdro dla fanów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrzej Administrator
|
Wysłany: 10 Mar 2009 19:49 Temat postu: |
|
|
Witam Pani Moniko.
Cieszę się, że lubi sobie Pani pogawędzić, lecz dewizą naszej firmy jest szybkość w działaniu, czyli im wcześniej zajmiemy się odszkodowaniem klienta, tym samym klient w stosunkowo krótkim czasie otrzyma należne mu odszkodowanie. _________________ Andrzej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jola Początkujący
|
Wysłany: 15 Mar 2009 20:40 Temat postu: |
|
|
Hejka.
Pokazałam już mamie to forum, a ona spisała sobie numer telefonu do Państwa. Powiedziała, że zadzwoni jutro. Dziękuję za pomoc. _________________ Jola  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|