| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Genowefa Początkujący
|
Wysłany: 10 Mar 2009 18:27 Temat postu: Odszkodowanie |
|
|
Dzień dobry.
Dwa lata temu jadąc z mężem ulegliśmy wypadkowi, najechał na nas inny samochód. W wypadku doznałam złamania kości udowej. Towarzystwo ubezpieczeniowe sprawcy wypadku wypłaciło mi odszkodowanie za złamaną kość udową. Po wypadku zaczęłam odczuwać także ból w okolicy stawu biodrowego. Ból ten z czasem się nasilał trwa nadal. Czy mogę jeszcze raz ubiegać się o dodatkowe odszkodowanie? _________________ Genowefa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrzej Administrator
|
Wysłany: 10 Mar 2009 18:37 Temat postu: |
|
|
Dzień dobry.
Może się Pani starać o dodatkowe odszkodowanie. Sugerowałby, by powierzyła Pani nam swoją sprawę ubiegania się o dodatkowe odszkodowanie, gdyż towarzystwa ubezpieczeniowe niechętnie wypłacają dodatkowe kwoty odszkodowania, a nasza firma ma już duże doświadczenie w uzyskiwaniu dodatkowych kwot odszkodowania. _________________ Andrzej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
poszkodowany Początkujący
|
Wysłany: 10 Mar 2009 23:51 Temat postu: odszkodowanie |
|
|
sam przeszedłem podobną drogę przez mekkę.
byłem poszkodowanym w wypadku. podobnie jak Pani najpierw sam starałem się o odszkodowanie o TU i dostałem ale jak się okazało 3x za mało więc zacząłem się zastanawiać co tu nie gra. Gdy zacząłem odwiedzać strony internetowe i tak jak Pani szukać pomocy znalazłem firmę która pomogła mi skompletować dodatkową dokumentację aby zwiększyć kwotę odszkodowania oraz dodatkowo wystąpili o rentę do zwiększonych potrzeb z racji tego że moja rehabilitacja wymaga stałych kosztów co miesięcznych.
Niestety towarzystwa ubezpieczeniowe nie informują o tym z wiadomych względów. Polecam szukać firmę, która posiada własnych lekarzy orzeczników, bo na komisjach lekarskich procentowy uszczerbek na zdrowiu jest zaniżany i wtedy taki własny lekarz się przydaje.
pozdrawiam życzliwy _________________ witek z Łodzi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|