Logo

Telefony kontaktowe:

+ 48 506 196 785
Fax 022 292 37 00

E-mail:
biuro@forum-osob-poszkodowanych.pl

Pomagając innym pomagasz sobie
Wypadek...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Osób Poszkodowanych w Wypadkach Strona Główna -> Prawo i odszkodowania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Agata11...
Początkujący

PostWysłany: 16 Kwi 2009 20:50    Temat postu: Wypadek...

26 listopada 2008 uległam wypadkowi. Na pogotowiu postawiono mi złą diagnozę co znacznie opóźniło moje leczenie. W tej chwili jestem po 2 operacjach kolana, wycięto mi większą część łąkotki, a 3 marca 2009 miałam operację rekonstrukcji ACL, na leczenie publiczne musiałabym bardzo długo czekać, a abym mogła chodzić i powróć do normalnego funkcjonowania musiałam rozpocząć kosztowną rehabilitację. Rehabilitacja będzie trwała jeszcze 2 miesiące. Jak zacząć walkę o odszkodowanie.
Z Poszanowaniem
Pomocny
Początkujący

PostWysłany: 17 Kwi 2009 08:09    Temat postu:

Czy to był wypadek samochodowy? Jeśli tak to ustalasz gdzie był ubezpieczony sprawca i tam zgłaszasz szkodę wraz z dokumentami.

Jeśli chcesz pozwać szpital za skutki błędu medycznego wtedy roszczenie kierujesz bezpośrednio do placówki w której dokonano błędnej diagnozy i operacji. W tym przypadku musisz mieć dowody na to, że faktycznie był to błąd w sztuce lekarskiej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Grzegorz P
Początkujący

PostWysłany: 02 Lip 2009 19:19    Temat postu: odszkodowanie

Witam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Osób Poszkodowanych w Wypadkach Strona Główna -> Prawo i odszkodowania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: