| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
przemogtx Początkujący
|
Wysłany: 10 Mar 2009 19:34 Temat postu: Wypadek motocyklowy |
|
|
Latem ubiegłego roku jechałem motocyklem. Byłem na drodze z pierszeństwem przejazdu, nagle z poporządkowanej wyjechał samochód, chcąc uniknąć zderzenia skręciłem raptownie w lewo i zjechałem z drogi, wpadłem do rowu i razem z motocyklem przekoziołkowałem. Kierowca samochodu odjechał nie zatrzymując się. Świadkami tego wypadku były trzy osoby stojące na przystanku autobusowym nieopodal miejsca zdarzenia. Podczas wypadku doznałem złamania 6 żeber. Motocykl poszedł do kasacji. Wezwana na miejsce wypadku policja sporządziła protokół i przekazała go do prokuratury, a ta po zakończeniu czynności dochodzeniowych umożyła dochodzenie z powodu nie wykrycia sprawcy zdarzenia. Czy należy mi się odszkodowanie i kto takie odszkodowanie powinien mi wypłacić? _________________ przemo gtx |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrzej Administrator
|
Wysłany: 10 Mar 2009 20:25 Temat postu: |
|
|
Jeżeli prokuratura jednoznacznie stwierdziła winę kierowcy samochodu, to należy się Panu odszkodowanie z funduszu gwarancyjnego. _________________ Andrzej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
przemogtx Początkujący
|
Wysłany: 10 Mar 2009 20:32 Temat postu: |
|
|
Przejrzałem całe forum i wydaje mi się, że jest to forum firmy odszkodowawczej. Mam więc pytanie. Czy możecie Państwo w moim imieniu zająć się sprawą uzyskania odszkodowania? Zdaję sobie sprawę, że trochę trzeba się nachodzić, by skompletować wszystkie papierki potrzebne do odszkodowania, a ja po piewsze nie mam do tego zdrowia, a po drugie mam dużo pracy. _________________ przemo gtx |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrzej Administrator
|
Wysłany: 10 Mar 2009 20:40 Temat postu: |
|
|
Możemy wystąpić w Pana imieniu o odszkodowanie, ale będzie się to wiązało z prowizją dla naszej firmy. Prowizja jest naliczana od całkowitej kwoty uzyskanego dla Pana odszkodowania. Jeżeli jest Pan zdecydowany na skorzystanie z naszych usług, to poproszę o kontakt mailowy lub telefoniczny w celu doprecyzowania szczegółów umowy między Panem, a naszą firmą. _________________ Andrzej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
przemogtx Początkujący
|
Wysłany: 10 Mar 2009 20:53 Temat postu: |
|
|
Sie wie. Nic za darmo. Jakoś się dogadamy. _________________ przemo gtx |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Boniek Początkujący
|
Wysłany: 21 Mar 2009 20:43 Temat postu: Jaką prowizję pobieracie? |
|
|
Jaką prowizję pobieracie? _________________ Pozdrowienia dla poszkodowanych |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrzej Administrator
|
Wysłany: 24 Mar 2009 00:16 Temat postu: Re: Jaką prowizję pobieracie? |
|
|
| Boniek napisał: | | Jaką prowizję pobieracie? |
Dobry wieczór.
Prowizja jest kwestią umowną, zależy to od tego jaki wkład naszej pracy będzie włożony do tej sprawy. Po zapoznaniu się z dokumentami, będziemy mogli określić wysokość prowizji. _________________ Andrzej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|