| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
por55anek Początkujący
|
Wysłany: 13 Wrz 2009 12:01 Temat postu: Witam ponownie |
|
|
| Proszę o odpowiedż na taki temat,syna potrącił samochód typu śmieciarka,dostał uszkodzeń ciała ale nic nie miał złamne na szczęście,rower został uszkodzony,ale dostałam już pismo które mam odesłać do Ubezpieczalni Warty,mam wycene roweru,ale mam tego typu pytanie,synowi skończyło sie zwolnienie a miał je na 10 dni i nie mógł chodzić do szkoły bo wszystko go bolało,do tego syn choruje na epilepsje dlatego musiałam opiekować sie nim i obserwować go,boje sie tylko żeby choroba nie nawróciła w większym stopniu,chodzi mi o to czy moge strać sie o odszkodowanie z PZU-i jak to sie załatwia bo nie miałam nigdy takiego przypadku.I czy to wogule podlega odszkodowaniu za te dni chorobowego.Proszę o odpowiedź bo nie wiem co dalej zrobić,a nie chce stworzyć sobie kłopotów.Nawet nie wiem co i jak sie robic w takich sprwach i gdzie kierować się.Nawet nie wiem czy należy mi sie odszkodowanie ze szkoły.PROSZĘ O POMOC I CO GDZIE MAM PISAĆ.POZDRAWIAM Nie dopisałam ze nie mam ubezpieczenia na siebie w Pzu ponieważ nie pracuje-czy to ma jakiś związek ze sprawą?Syn ma 13 lat dopiero i sie uczy.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotr11 Zaawansowany
|
Wysłany: 13 Wrz 2009 16:36 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie.
Proszę podać szczegóły odnośnie obrażeń dziecka i dokładny wiek
syna w dniu tego zdarzenia oraz kto w świetle prawa był sprawcą ( kierowca śmieciarki czy Pani syn).
Pozdrawiam. _________________ Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
por55anek Początkujący
|
Wysłany: 13 Wrz 2009 18:02 Temat postu: |
|
|
| Napisałam że syn ma 13 lat.Z izby przyjeć ma wypis-ogulne potłuczenia i otarcia naskórka.Zapomniałam dodać że ten Pan jest ubezpieczony w Warcie.A wina wina była kierowcy poprostu nie zachował odstępu od rowerzysty którego zachaczył i odjechał z miejsca zdarzenia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotr11 Zaawansowany
|
Wysłany: 13 Wrz 2009 19:52 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie.
Dla pewności, aby móc potwierdzić w 100% czy są podstawy do ubiegania się o odszkodowanie, proponuje przesłać treść notatki policyjnej na e-mail w formie skanu lub na fax podany na stronie forum. Administrator forum po otrzymaniu tego dokumentu skontaktuje się z Panią i udzieli szczegółową informację.
Pozdrawiam. _________________ Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
por55anek Początkujący
|
Wysłany: 14 Wrz 2009 12:06 Temat postu: |
|
|
| FAX PRZYJDZIE Z MIASTA SWARZEDZ.POZDRAWIAM |
|
| Powrót do góry |
|
 |
por55anek Początkujący
|
Wysłany: 14 Wrz 2009 17:51 Temat postu: |
|
|
| Bardzo proszę o odpowiedź czy fax doszedł.wysłałam tak jak pisałam.Cały protokół Policji z Poznania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Specjalista Administrator
|
Wysłany: 14 Wrz 2009 23:17 Temat postu: |
|
|
Witamy na FOPwW.
Fax, który Pani wysłała doszedł. Proszę skontaktować się z nami celem wyjaśnienia istotnych szczegółów dotyczących Pani dziecka i całego zdarzenia.
Pozdrawiamy i czekam na kontakt ( telefon na stronie ). _________________ Z poważaniem.
Administrator Forum Osób Poszkodowanych w Wypadkach
Zawsze do Państwa dyspozycji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|